GOCE.BG е мястото, в което ще намериш нужната ти информация за всичко, което се случва в общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. Този уебсайт представлява онлайн каталог и информационен портал, събрани в едно. GOCE.BG съдържа тематични страници за бизнеса и живота в трите общини. Ние имаме високи цели за развитието  и не правим компромиси с качеството на поднасяната от нас информация.

Нашата мисия

Мисията и основната идея за създаването на този проект е максимално да улесним търсенето на продукти и услуги в областта. В условията на пандемия и Covid-19, нуждите от съществуването и извличането на максимална полза от този проект са още по-належащи. Дори и до този момент, в областта търсенето и предлагането на продукти и услуги се развива по добре изпитаният, но и не особено ефикасен откъм публичност метод „от уста на уста“. С помощта на GOCE.BG вече няма да имаш нужда да звъниш подред на всичките си приятели и роднини за препоръки. С помощта на нашата рейтинг система ще можеш веднага да намериш най-високо оценяваните места и услуги само с няколко клика на мишката.

Намери каквото търсиш

Всекидневно ще ти поднасяме актуална и навременна информация за най-добрите продукти и услуги, както и последните обяви за работа в общините и още много други. Тук също ще намериш информация за актуалните бизнес услуги, както и да промотираш своите такива. Ако имаш къща за гости, хотел, заведение, магазин, собствен бизнес – GOCE.BG е мястото, което ще спомогне да те открият още по-лесно и максимално бързо.

Присъедини се към нас

Присъедини се към нас само с няколко прости стъпки и се възползвай от нашите актуални абонаментни планове.

Ние сме наясно с нелеката бизнес обстановка в България и поради тази причина всеки рекламен пакет е съобразен максимално, като поддържаме дори и безплатни такива.

GOCE.BG е най-бързият начин да покажеш кой си и какво предлагаш, независимо дали си собственик на голям хотел или упражняваш свободна (freelance) професия. Регистрацията в нашият уебсайт е бърза и интуитивна, а ползите от нея – неизбежни.

Обяви за работа

Независимо дали търсиш или предлагаш работа, GOCE.BG е мястото, на което ще откриеш актуалните предложения от бизнеса или подходящите хора за твоя бизнес.