Скъпи прятели, най-после локдаунът приключи и нямаме търпение да ви покажем какво сътворихме през него! Затова Ви каним тази събота /17.04/ от 20:00 часа да бъдете част от откриването на новия ни и изцяло реновиран ресторант – Mishé Dafé!
Предстои да се докоснете до една напълно различна и сензационна атмосфера с впечатляващ дизайн, гостоприемство и разбира се черешката на тортата – от този момент нататък, за вас ще готви – шеф Дафина Зортева! Със своите кулинарни умения и способности, ще ви пренесем в един нов свят и докоснем вкусовите ви рецептори с добре приготвена и подбрана храна, обикаляйки всяка седмица различни кулинарни дестинации!
А за да е напълно завладяваща вечерта, ще имате и удоволствието да се насладите на прекрасна барова музика в изпъленение на Бояна Карпатова!
Предвидили сме куверт за вечерта на стойност 20 лв., в който са включени коктейлни хапки, апетайзери и welcome drink – напитки! 🥂 А за всички любители на ароматния пушек, сме подготвили и наргилета! 💨
Искаме да ви уведомим, че ще бъдат спазвани всички епидемиологични мерки за закрити помещения! Поради това, ви съобщаваме, че местата са ограничени.
Отваряме врати тази събота! Нека полеем подобаващо откриването на новия ни ресторант! Очакваме ви!
За да бъдете част от тази магия, резервирайте предварително присъствието си!
RSRV: 0895 42 15 13
Куверт: 20 лв.

See less
Населено място: Complex Baroto